7. feb. 2023

 



 

GRETTEN GAMMEL GUBBE (51) anmelder seg selv!

En fyr som kaller seg "Gretten Gammel Gubbe (51)" har de siste dagene vakt en viss oppsikt blant så mange som 12 av sine Facebook venner, med sine såkalte "anmeldelser" av MGP-finalistene. Det burde nå være overtydelig for alle, at han IKKE har noen fremtid i denne sjangeren. Hans evne til å bomme fullstendig med sine vurderinger er bare overgått av hans evne til å være gretten av helt feil grunn. Han presterer med selvgod spydighet å geni-forklare taperne, mens vinnerne på patetisk vis og det tynneste av grunnlag blir forsøkt dratt ned i søla.

 Den største fadesen er hans nedrige behandling av vår kjære Alessandra som nå seiler opp til å vinne både Eurovision, Spotify og Tik-Tok etter at sangen og smilet hennes vekket nordlyset og smeltet både norske og utenlandske hjerter. 3 ynkelige jury-poeng unnet han henne. Verre var det at slakten var basert utelukkende på at teksten var ulogisk og ugrammatisk, samt på visse assosiasjoner til Kaptein Sabeltann og annen piratmusikk. Hvordan han for eksempel har klart å IKKE få med seg at noen på Tik-Tok også syntes sangen passet til Ukrainas Miss-Universe kostyme, sier sitt om hans manglende evne til å føle kulturen på pulsen. Når attpå til en amerikansk tik-tok'er allerede etter semifinalen la ut en video der hun hevdet å få gåsehud av Alessandras plystrenote, burde Gretten Gammel Gubbe (51) kjent sin besøkelsestid. I stedet er det ingen anger å spore og han synes fremdeles å mene at tekst og språk også burde spille en rolle i denne låtskriver-konkurransen. For en håpløs gammeldags tufs. Faktisk vil vi påstå at det er DU, Gretten Gammel Gubbe (51) som har "Icy eyes, out of sight, out of sight" (tenker den satt!). Nei gå hjem og skam deg du, og overlat Eurovision til "the warrior of North and Southern Seas".


Ingen kommentarer:

    GRETTEN GAMMEL GUBBE (51) anmelder seg selv! En fyr som kaller seg "Gretten Gammel Gubbe (51)" har de siste dagene vakt en...